Wij vinden de gezondheid van onze collega’s en patiënten erg belangrijk.
Daarom zijn er een aantal extra gezondheidsmaatregelen getroffen.

We werken voor het grootste gedeelte met een beeldconsult om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Op deze manier kunnen we u te woord staan, advies geven over uw klacht en zorgen we ervoor dat niet noodzakelijk fysiek contact vermeden wordt.
Indien toch fysiek contact noodzakelijk is voor uw behandeling hebben wij diverse veiligheid maatregelen getroffen. Onze collega’s werken met handschoenen een mondkapje en daarnaast is er een plexiglas afscheiding opgehangen.

We vragen wel of u uw handen goed wilt wassen, en mocht u  milde verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, verhoging tot 38 graden of koorts hebben meld dit dan eerst telefonisch. In dat geval kunnen wij u alleen een beeldconsult aanbieden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *